شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۴
از ارائه خدمات روانشناسی تا آواربرداری؛ جهاد طلاب عضو هلال احمر در مناطق آسیب‌دیده جنگ تحمیلی

حوزه/ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جوانان هلال احمر از حضور فعال و موثر طلاب روانشناس و امدادگر در خط مقدم یاری‌رسانی به آسیب‌دیدگان جنگ رمضان در سراسر کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام یونس بختی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قم، از فعالیت‌های موثر این دفتر در ایام جنگ رمضان در مناطق مختلف کشور خبر داد و حضور طلاب در کنار امدادگران را، مصداق بارز یاری رساندن به مردم در شرایط بحرانی دانست.

فعالیت‌های جهادی طلاب در خط مقدم امدادرسانی و پشتیبانی روانی

وی در تشریح اقدامات این دفتر، به حضور هزار نفر از طلاب روانشناس خواهر و برادر در سامانه «۴۰۳۰» اشاره کرد و افزود: این عزیزان به صورت داوطلبانه به مباحث روانی آسیب‌دیدگان از جنگ پاسخگو بودند و در کنار سایر روانشناسان، خدماتی ارزشمند در جهت التیام آلام روانی مردم در اقشار مختلف ارائه دادند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ادامه داد: یکی دیگر از محورهای اصلی فعالیت‌ها، آموزش طلاب در حوزه علمیه خواهران و برادران بود. این آموزش‌ها که با هدف آمادگی برای ایام جنگ طراحی شده بود، شامل مباحثی چون امداد جنگ، بایدها و نبایدهای تبلیغ در میان امدادگران، حمایت‌های روانی و مسائل فقهی و شرعی مرتبط با شرایط بحرانی بود.

حجت الاسلام بختی اعلام کرد: این آموزش‌ها در قالب یک پک آموزشی و کارگاه‌های تخصصی در حال تدوین و برنامه‌ریزی است.

از ارائه خدمات روانشناسی تا آواربرداری؛ جهاد طلاب عضو هلال احمر در مناطق آسیب دیده جنگ تحمیلی

حضور میدانی طلاب در کنار امدادگران؛ از عملیات آواربرداری تا فعالیت‌های فرهنگی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، بر اهمیت حضور اعضای کانون‌های طلاب در کنار نیروهای امدادی تاکید کرد و گفت: تیم‌های طاها، متشکل از طلاب آماده هلال احمری، در کنار امدادگران، در تهران و سایر مقرهای امدادی حضور داشتند و در ایام جنگ رمضان به یاری آسیب‌دیدگان شتافتند.

وی به فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی این طلاب، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر اشاره کرد و افزود: برگزاری پرسش و پاسخ، گعده‌های صمیمی و علمی، فعالیت‌های کتاب‌خوانی، اقامه نماز جماعت و سایر برنامه‌های فرهنگی، بخشی از اقدامات فرهنگی ما در کنار وظایف امدادی بود.

حجت الاسلام بختی همچنین از حضور طلاب به عنوان امدادگر در عملیات‌های امدادی همچون آواربرداری و نجات آسیب‌دیدگان زیر آوار خبر داد و این حضور را موثر خواند.

وی در پایان گفت: خدمات بشردوستانه در پاکسازی منازل آسیب‌دیده از جنگ نیز از جمله فعالیت‌هایی بود که عزیزان طلبه ما در کنار امدادگران به نحو احسن انجام دادند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha